Her er våre tips til å finne den perfekte Hytteboka!


Størrelse på boka?
Ofte er man bundet opp i standard-formater, og tenker at A4 er en bra størrelse. Her vil jeg likevel anbefale en bok i formatet 210x240 (dette er mm-målene).
Denne boka er A4 på bredden, men er kortet av til det litt mer kvadratisk format på lengden. Det gir en romsligere størrelse, selv om boka egentlig er mindre.

Linjert eller ulinjert?
Jeg anbefaler å bruke ulinjert bok. Ofte vil man kanskje lime inn noen bilder, noen vil kanskje tegne litt - det er uansett veldig greit å være litt fri, og ikke bli bundet opp av linjene. Ønsker dere likevel linjer, er det veldig enkelt å lage seg et linje-ark i word som kan legges bak som støtte-linjer.

Type bok?
Her vil jeg absolutt anbefale en vevinnbundet bok!
I våre vevbøker er sidene både innbundet med tråd og så limt i ryggen. Dette gjør at boka kan brukes godt hele veien gjennom uten at noen av arkene løsner. Ryggen vil utvide seg, og gjøre at boka rommer bilder og herlige hytteminner! Veven er litt elastisk i ryggen og derfor anbefaler vi en vevbok fremfor en skinnbok.
Om man tenker at spiral kan være en god idé er dette ikke noe vi anbefaler; en spiralbok er ikke ment for å utvide seg, da antall ark er tilpasset spiralen.

Vil papiret holde seg over tid?
Alle våre vevbøker har svensk papir i ubestrøket 100g kvalitet, noe som er tykkere enn standard bøker. Dette gjør at bøkene blir stødigere og det går fint å skrive på begge sider av arkene. Papiret er behagelig å skrive på, og er selvfølgelig både syrefritt, aldersbestandig og miljøvennlig (FSC-sertifisert, TCF, og svanemerket)

Og er det noe du er usikker på, så er det bare å ta kontakt med meg på hilde@papirogdesign.no.

/Hilde:)

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn