INSPIRASJON TIL SOMMERKOS!

***

LA SOMMERKOKKEN BLOMSTRE!

Hva med å ta en runde på Instagram, Google, magasiner og andre kanaler for å finne inspirasjon til nye matretter? Oppskriftene er supre å samle i våre kjøkkenpermer; Du fyller dem rett og slett med akkurat det du ønsker!

Les mer her...

REISEBOK

Skal du ut på reise? Det er noe helt eget med en reisebok der man kan skrive ned tanker, tips og ideer om turen, lime inn noen bilder, ta vare på postkort kvitteringer ++ Kjempeherlige å ta fram i ettertid - så varer turen enda lenger:)
Les mer her....

LÆR DEG BRUSH LETTERING!

Med våre supre arbeidsbøker fra samarbeidet mellom Bookbinders Design og Art by Rim kan du lære deg kunsten å skrive de vakreste bokstaver!
Bøkene inneholder 128 sider med gode beskrivelser og øvelser i teknikken Brush Lettering.
Les mer her...

UT I VÅR HAGE

Kanskje er du hjemme og koser deg med hagen din?
Vi har den perfekte boka for deg; En hageperm! Skriv ned hva som ble plantet, når det ble plantet, erfaringer og huskelister til neste år og mye mer. Her er det bare å være så mye eller lite kreativ man selv vil:)
Les mer her...

SUNPRINT!

Lag små kunstverk - kun ved hjelp av sola!
Legg en gjenstand som lager skygge på papiret og sett det i sollys. Deretter skylles papiret i vann, og motivet ditt har blitt "fremkalt" på papiret!
Les mer her...

SOMMER PÅ HYTTA?

Da er det kanskje akkurat i år at dere skal begynne å skrive mer i Hytteboka og trenger en som er litt ekstra fin? Kanskje til og med skal den ha navnet på hytta preget inn på coveret?

Det finner du hos oss - Vi har de vakreste Hyttebøkene av helt topp kvalitet!

Les mer her...

I DET KREATIVE HJØRNET?

Stemplene fra Perlenfischer får oss alle helt tussete av stempelglede! Helt nydelige hver for seg, men når du setter dem sammen blir det små kunstverk!

Les mer her...

ALBUM TIL SOMMERBILDENE!

Fremkall bildene fra ferien og ta vare på de herlige sommerminnene! Bilder i album er alltid verdt innsatsen - så utrolig koselig å ta frem! Og det gir dobbel kos å lage; Først når du limer inn bilder, og minnes opplevelsene du har hatt og senere når du ser gjennom albumene:)

Les mer her...

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn